tisdag, juli 07, 2009

"Oh God, please take my eyes, but not the shirt!"

Min dator vill nog inte leva längre. Den har svårt för att ha igång Firefox och Spotify samtidigt. Det borde inte vara så svårt att orka med dessa två program, men väldigt ofta så hackar låtarna fram. Öppna ny sida ger störningar. Flera flikar igång = döden. Har t o m stängt av msn just nu för att få på gränsen till godkänd kvalité på musiken.

3 dagar kvar till semester. Och självklart så har man massor att göra på jobbet just nu. Men sen blir det vila. Om man med vila menar en till två veckor fyllda av adrenalin. Men så länge det inte är jobb så får det räknas som vila. Som att åka snowboard eller när man tänkte att fotbollsläger var som en semester. Även om det mestadels bestod av att man spelade fotboll hela dagarna.

Just nu så försöker jag att använda mig lite mer av köket. I söndags så gjorde jag makalöst nog hasselbackspotatis. Första gången kan jag säga. Egentligen så har jag inget emot av att stå i köket och laga mat, men det är inte särskilt motiverande att stå där i en timme eller mer för att laga mat till sig själv och sen äta upp det på tio minuter. Tänk vad mycket dator- och TV-tid man missar. Eller vad man nu annars kan tänkas göra. Läsa kurslitteratur eller något annat som gör att man känner sig duktig.

I lördags så blev det Hulken också. Jag gillar Hulken. Även när Ang Lee fick vara film-regissör. Sen efter det blev det Dumpad (Forgetting Sarah Marshall). Och den tycker jag faktiskt man kan ta sig tid att se. Har sett den 1½ gång nu, och den har verkligen några extremt klockrena scener.

1 Comments:

At 12:13 fm, Anonymous Emil said...

Indeed! På hela inlägget :)

 

Skicka en kommentar

<< Home