tisdag, juni 16, 2009

I don't see what anyone can see, in anyone else

Knappt farlig låtlista jag har snickrat ihop nu. Kanske finns någon låt som jag redan borde ha tagit bort och någon självklar som jag missat, men det blir säkert bra till slut.

Ibland finns det så mycket tankar att det inte går att filtrera ut något. Börjar bara blinka Overload framför mig. Kanske då man vet att man borde och gått och lagt sig för en kvart sen. Eller igår. Det är ju inte helt sällan det är roligare att sova än att vara vaken.

Tänk om man hade kunna gå i sömnen ett helt liv, undrar hur det skulle vara? Skulle man komma ihåg något om man vaknade precis innan man dog? Kommer ihåg en konstig tecknad tv-serie som jag såg en gång. Den var rättså kort. Men storyn gick ut på att en man drömde om ett folk. Och folket utvecklades, och till slut kom deras forskare på att de bara existerade i mannens dröm. Så de gjorde en uppfinning som gjorde att de kunde ta sig ut ur verkligheten, och sen flyttade de mannen till sin egen värld och ett rum där han aldrig skulle störas så att han vaknade. På det sättet skulle deras värld inte behöva gå under när han vaknade. Det var ett barnprogram, och ärligt talat, är det inte sjukt läskigt? Kan det inte bli att barn inte vågar somna eftersom de tror att drömfolket kommer röva bort dem så att de aldrig vaknar igen? Helt sjukt. Och helt sjukt att jag kommer ihåg det, borde vara nästan 10 år sen jag såg det där klippet.

1 Comments:

At 8:27 em, Anonymous Anonym said...

Eller att de inte vågar vakna för då kanske alla drömfolk dör

 

Skicka en kommentar

<< Home