torsdag, juli 23, 2009

I heard it in your voice, when you spoke

Jag fick ett mail. Tror nog det var igår. Det var ett svar på ett mail som jag skickade för ett tag sen, var säkert några månader sen. Men jag svarade lite snabbt, för att därefter slänga mailet. Det var väl ungefär den tiden jag kände att jag ville lägga på det, även om jag kanske tänkt på det oroväckande mycket nu i efterhand. Och med det så menar jag mer än 10 minuter.

Puh.. inte helt lätt att få ner några tankar idag. Fem rader på en halvtimme är inte särskilt effektivt.

Det blev lite allmänt snack om relationer häromdagen. Det kan ha varit igår, men kan inte garantera det. Just nu så börjar all ledig tid flyta ihop till en enda stor hög med geggamojja. Jag har koll på vad jag gjort, men jag kan nog som bäst pricka in när med sådär 3 dagars marginal. Även om det skulle råkat hända igår.

Så folk har fortfarande relationer. Intet nytt kan det väl tyckas. Och det var väl ett tag sen det hände nåt. Vad jag vet. Om du vet så räknar jag på att det tar 2-4 veckor, sen kanske jag också kan vara uppdaterad. Det är en bra sak när det gäller en själv, då vet man själv om det först. Även om andra skulle ha spekulerat i det sen länge, så är man bara två stycken som faktiskt kan bekräfta det. Så det är ju lite roligt.

Vissa stunder känner jag mig verkligen som ett hopplöst fall. Känns inte som att det är något man kan motarbeta heller, det handlar mer om att förlika sig med den tanken.

1 Comments:

At 8:23 fm, Blogger Soulman said...

Det är du och jag som är hopplösa fall i denna relationsvärld.
Fast jag tror inte att du är ett hopplöst fall ändå.

 

Skicka en kommentar

<< Home