lördag, juli 18, 2009

Kvällskvisten

Blev nyss klar med två pokerturneringar. Eller utslagen från dem om du så vill. Det blev en 13:e och en 14:e plats. Inte helt kasst, och det gjorde att jag gick med vinst. Men det är ändå störigt att vara så nära finalbordet och ändå inte nå fram. Först där som man kan börja vinna lite pengar egentligen. Turneringarna hade 524 respektive 292 deltagare, så det känns ändå som att jag spelar hyfsat bra, eller har en del tur, du får själv välja vilket du tycker känns bäst.

Det blev ett till hopp idag. Har du någon gång funderat på att börja spela golf men sen ångrat dig eftersom det tar för mycket tid? Börja då inte med att hoppa fallskärm. Var iväg från halv tre till halv tio, och på den tiden hann jag med ett hopp. Från att man lämnar marken tills man kommer ner igen tar det ca 10 minuter. Och visst, när man blir bättre på att packa skärmen så kommer det sparas in en del tid, men just nu hinns det inte med massor direkt. Får satsa på någon heldag nästa vecka så att det kan bli 3-4 hopp på en dag.

Annars kändes det lite som att passera en gräns idag. Inför andra hoppet så var jag riktigt rädd på vägen upp i planet, men idag kändes det mycket bättre. Får hoppas att det fortsätter så här. Det är ju bara ett hopp ut ur ett flygplan, vad kan gå fel egentligen?