måndag, april 13, 2009

Brännas på bål

Det är påsklov just nu, så därför fick jag inte spela någon inomhusfotboll igår. Så blir det ibland. Så vad gör man annars en söndagkväll? Jag la lite tid på att ta mig igenom Bourn-trilogin. Hade sett ettan tidgare och några få minuter var av de andra två. Men nu har jag sett hela rubbet. Får försöka ta tag i mitt filmtittande lite mer tror jag, finns mycket där ute som jag missat.

Såg Burn After Reading i lördags. Vet att det säkert är massor av folk som inte håller med mig, men personligen så gillade jag den mer än No Country for Old Men. En förvillande och väldigt humoristisk spionhistoria. Och visst, den kan väl diskuteras om att den är lite väl tydlig på några ställen och vill förklara allt som hänt för de som inte hängt med, men helt ärligt så brydde jag mig inte om det. Den var ändå bra. Brad Pitt brukar vara bra i udda roller, även om han inte är lika udda som i De Tolv Apornas Armé, men han är bra på karaktärer som har lite väl mycket energi.

Konserter kan vara lite olika. Jag har lyssnat rättså mycket på Coldplay de senaste åren, och lyssnade massor inför konserten i höstas. Men efter det så har Coldplay-fronten varit rättså död faktiskt. Detsamma gäller inte Loney Dear kan jag säga, blir minst lika mycket som tidigare. Synd att hans tidigare album inte finns på Spotify, känns som att det är för mycket meck om man ska behöva byta skiva för ofta. På gränsen till I-landsproblem eller extrem lathet.